Miért fontos és korszerű a betondarálás? A HUN-TRIGEO a múltat bontja le, és a jövőt építi.A 2010 óta a piacon lévő HUN-TRIGEO Kft. profi szolgáltatást nyújt az útépítési és bontási munkákban, vízépítés, ivó- és szennyvíz kiépítés, földmunkák, bányaművelés és hídbontás terén is. Napjainkban nagyon szigorú szabályozások vannak érvényben az építkezéasi törmelék kezelését, tárolását, elszállítását illetően. A hulladékgazdálkodási törvény meghatározza, hogy az építkezési, bontási munkálatok során keletkezett törmeléket, anyagokat megfelelően kell kezelni. Lehetőség szerint ez az újrahasznosítás, vagy át kell adni azt a megfelelő hulladékkezelő szervnek. Ellenkező esetben szabálysértési eljárás indul ellenünk.

A betondarálással tehát egyszerre szolgáljuk ki a szabályokat, és nyújtunk korszerű, környezettudatos megoldást a megrendelőknek, befektetőknek. A betondarálással a tört beton apróbb szemcseméretű lesz, így kiválóan újrahasznosítható, akár betonként, akár útalapba vagy épületek ágyazataként. De készülhet belőle akár kocsibejáró vagy járda is. Ha mégsem hasznosítjuk újra, akkor is könnyebben elszállítható, így a betondarálás költséghatékonyabb megoldás. Sőt, a finom méretű betonra egészen biztosan találunk vevőt, így nemcsak spórolunk, de akár még kereshetünk is a feleslegessé vált törmeléken.

A betondarálás tehát tényleg praktikus és jövőbe mutató megoldás, amit a HUN-TRIGEO Kft. sok más szolgáltatása mellett igénybe tudnak venni a megrendelők. Összefoglalva a betondarálás haszna , hogy a hulladéklerakók tehermentesednek, az újra felhasznált anyag miatt csökken a bányászat, az erőforrások kitermelése, és ezáltal a környezetszennyezés is. A káros anyag kibocsátás is csökkenni fog, hiszen az újrafelhasználás akár helyben megvalósulhat, nem kell fuvarozni. A HUN-TRIGEO egyébként is nagy hangsúlyt fektet erre, gépeink a helyszínen tölthetőek, mivel saját mobil töltőállomásunk van. A betondarálás tehát manapság már nem kérdés, hanem megoldás! Keressen minket bizalommal, ha profi és teljes körű szolgáltatásra van szüksége a következő területeken: útépítés, út-, híd- és épületbontás, vízépítés, gépi földmunkák, családi házak és társasházak építése, bányaművelés, halastavak készítése, ivó- és szennyvíz vezetékek építése.
Folyamatosan fejlődő, és sikeres pályázatokat elnyerő cégünk alapelve, hogy csak pontos, precíz módon dolgozunk, a legmodernebb gépparkkal és szakemberekkel.

Kérdés esetén keressenek bizalommal: 

Pallag Ákos
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 940 1622


 


- További cikkeket a Bentondarálással kapcsolatban itt ér el: 

Ha betondarálás, akkor Hun-Trigeo Kft.

Betondarálás, útbontás, útépítés és vízépítés mesterfokon.

 

 

 

A honlapot jelenleg eddig ennyi látogató nézte meg:

A honlap utolsó módosításának a dátuma: 2022. 03. 08.