2017-ES PÁLYÁZATOK


 

szechenyi 20 20

 

logo 

  • a kedvezményezett neve: Hun-Trigeo Kft.
  • a projekt címe: Kapacitásbővítő beruházás a HUN-TRIGEO Kft-nél.
  • a szerződött támogatás összege: 39.680.000 HUF
  • a támogatás mértéke (%-ban): 50 %
  • a projekt tartalmának bemutatása:

A teljes projekt műszaki-szakmai eredményeként cégünk teljes eszközállománya kibővül, funkciói és a termelési kapacitásai megnövekednek, ezért sikeresen tudja teljesíteni a támogatási kérelemben vállaltakat. A Hun-trigeo Kft. jelen pályázata keretében megvásárol 1 db LiuGong CLG 856H IV homlokrakodót, 1 db New Holland – Kobelco E305C lánctalpas kotrógépet és 1 db HMT-KM100 típusú 10 000 l-es konténerkutat. Ezen gépek által, a kivitelezéseink során, elérhetővé válik olyan munkafolyamatok megvalósítása, melyeket eddig nem teljes egészében, vagy alvállalkozók által tudtunk ezidáig elvégezni. A homlokrakodóval az építési anyagot, illetve földet tudjuk kiközvetíteni a célterületre, illetve törmeléket rakodni teherautókra az edigieknél nagyobb volumenben. A lánctalpas kotrógép elengedhetetlen a vízközeli építmények kivitelezésében, korszerű, sokoldalú eszköz. Végül a mobilkúttal a munkagépeink töltését tudjuk megoldani. A cég történetében először nem lesz szükség töltőállomások között mozgatni a munkagépeket, hanem az üzemanyagellátás helyben lesz megoldott. Fejlesztésünk célja a vízi építmények kivitelezése közben felmerülő munkavégzés kapacitásának megnövelése és hozzá megbízható, modern gépek biztosítása. Az új eszközök korszerűek, a korábbi típusokhoz képest környezetkímélőbbek, illetve számos munkafeladat elvégzésére alkalmasak. A LiuGong és New Holland – Kobelco munkagépei és a Hungaro Mobiltank konténerkútja, így nem véletlenül számít népszerű terméknek az iparágban. Összességében elmondhatjuk, cégünk jelenlegi belső helyzete, valamint a jövőbeni piaci alakulások alapján, hogy beszerezni kívánt tételek hozzájárulnak cégünk piaci pozíciójának megtartásához, illetve annak erősítéséhez országos szinten. A gépek kezeléséhez további fő munkavállaló alkalmazása válhat szükségessé, amely a foglalkoztatás növekedéséhez és a jelenlegi munkahelyek megtartásához is hozzájárul. A projekt eredményeként csökkeni fognak a fenntartáshoz kapcsolódó önköltségek, valamint a fejlesztés fizikai megvalósulása a munkafolyamataink 10%-os gyorsulását és minőségének javulását eredményezheti, amit úgy érünk el, hogy a kiválasztott gépek tökéletesen illeszkedik jelenlegi eszközparkunk igényeihez. A meglévő gépek kihasználtsága optimálisabb lesz, ezáltal kapacitásaink jelentősen növekedni fognak, hatékonyabbá válunk, így magasabb színvonalon és szakszerűséggel tudjuk megvalósítani ügyfeleink elképzeléseit.

  • a projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés):2017.10.13.
  • projekt azonosító száma:GINOP-1.2.2-16-2017-00694

 

 

 

 

 

 

 

 

KORÁBBI PÁLYÁZATOK


 

 

 

A kedvezményezett neve: Hun-Trigeo Kft.

A projekt címe: Technológiakorszerűsítés a Hun-Trigeo Kft.-nél

A szerződött támogatás összege: 24,98 MILLIÓ FORINT

A támogatás mértéke (%-ban): 50 %

A projekt tartalmának bemutatása: Gépbeszerzés

A projekt tervezett befejezési dátuma (ha megvalósult, akkor a tényleges befejezés): 2015.05.31.

A projekt azonosító száma: KMOP-1.2.1-13/B-2013-0273

 

 asztalhatterbg

 

asztalhatterbg1Vállalkozásunk komlóskai telephelyén a versenyképességének javítására és árbevételének növelése érdekében technológiai fejlesztést hajtott végre, melynek értéke 53.730.000 Ft. A beruházáshoz a Darányi Ignác Terv keretében 34.924.500 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el

 

img_01

A támogatás segítségével két darab munkagép került beszerzésre. Egy darab Doosan DX225LC láncos kotrógépet és egy CASE SR200D minidózert tolólappal. Az eszközök segítségével kiegészült a vállalkozás eszközparkja és kiegészítő tevékenységet tudott elindítani. A CASE SR200D méreteiből adódóan könnyen szállítható, így olyan helyen is használható, ahova nagyobb testvérei nem férnének be. A berendezések használatával a vállalkozásunk hatékonyabbá és sokoldalúbbá vált.

A honlapot jelenleg eddig ennyi látogató nézte meg:

A honlap utolsó módosításának a dátuma: 2022. 03. 08.