Betondarálás, útbontás, útépítés és vízépítés mesterfokon.

betondaralas1  

A HUN-TRIGEO Kft. teljes körű, professzionális szolgáltatást nyújt a földmunkák, épületbontás, hídbontás, bányaművelés és ingatlanfejlesztés területén. 2010 óta a piacon vagyunk és megvalósult projektek hosszú sora, több száz referencia munkánk a garancia rá, hogy a legjobbat, a legjobb áron kínáljuk. Legyen szó útépítésről, vízépítésről, ivó- és szennyvíz vezeték kiépítéséről, építésről, bontásról vagy betondarálásról, korszerű és csúcsminőségű gépparkunk mindenben áll a rendelkezésére. Folyamatosan fejlődő és sikeres pályázatokat elnyerő cégünk alapelve, hogy csak pontos, precíz módon dolgozunk, a legmodernebb gépparkkal és szakemberekkel. Speciális területeink a betondarálás, és a vízi építmények kivitelezése közben felmerülő munkák. 

A betondarálás a jelen kor nagy kihívása, hiszen egyszerre környezettudatos, újrahasznosítható és költségkímélő megoldás, mellyel az építési/bontási területről könnyebben el is szállítható a törmelék. A betondarálásnak köszönhetően a keletkezett „hulladék” újra felhasználható, pl. térbeton kialakításhoz vagy alapozáshoz, feltöltéshez. Minden munkálathoz kiváló és megbízható gépekkel rendelkezik a HUN-TRIGEO Kft. így bátran ránk bízhatja a munka nehezét.

Cégünknél a minőségi munkavégzés mellett az idő is fontos szempont. Szeretjük a precíz gyors teljesítést, hiszen az idő mindenkinek pénz. A munkagépeink üzemanyag utántöltése munkaterületen megoldott, ezzel időt, energiát és pénzt takarítunk meg megrendelőink számára is. A HUN-TRIGEO Kft. egyedülállóan komplett munkafolyamatot kínál, legyen szó akár nagyvállalati beruházásról, vagy magánszemély és családi ház építéséről.

Betondarálás, útbontás, földmunkák, illetve vízi létesítmények esetén is a legmegfelelőbb választás vagyunk. Ne érje be kevesebbel, válassza a gyors, hatékony, teljes körű szolgáltatást nyújtó HUN-TRIGEO Kft.-t!


Kérdés esetén keressenek bizalommal: 

Pallag Ákos
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 70 940 1622

 


- További cikkeket a Bentondarálással kapcsolatban itt ér el: 

Ha betondarálás, akkor Hun-Trigeo Kft.

Miért fontos és korszerű a betondarálás? A HUN-TRIGEO a múltat bontja le, és a jövőt építi.

 

 

 

A honlapot jelenleg eddig ennyi látogató nézte meg:

A honlap utolsó módosításának a dátuma: 2022. 03. 08.